Live musaa ja onnen kyyneleitä

Heippa.... kello on nyt taasen jo puol kaksi yöllä mutta sattuneesta syystä nyt ei oikein satu nukuttamaan. Mä olen aivan täpinöissäni ja haltioitunut ja siis jostakin kumman syystä mua ei satu yhtään mistään. Se tämä musiikin vaikutus on mitä ilmeisesti niin vahva että kroppakin voi paremmin. Ainakaan niitä kipuja ei ole tarvinnut ajatella tänään.

Mikä tästä päivästä tekee sen onnellisen ja erityisen ... no se että oltiin Karvisen kanssa katselemassa ja kuuntelemassa Juha Tapiota Ilmajoen oopperaareenalla. Mua alkuun kyllä hirvitti kun se tuo konsertin ajankohta oli näinkin myöhäinen elokuun ilta että mitenköhän sitä taivasalla pärjää. Liput me ostettiin jo viime maaliskuussa ja tää puolivuotta on ollut pitkä aika odotella mutta tuota herkkua kannatti odottaa. Se tuo Juha Tapio on vain niin mahtava show mies. Hyppii ja pomppii lavalla välillä kitaran kanssa ja välistä ilman kitaraa.

Se tunne kun musiikki virtaa läpi sydämen ja sielun ja saa väkisinkin huulet hymyyn ja elämän tuntumaan hyvältä edes hetkiseksi. Se saa uskomaan siihen että tämä juttu onkin ihan ok. On ihan OK tuntea surua silloin kun surettaa, on oikein vihata eteensä tulevia kurjia sattumuksia. On oikein painaa ne kurjuudet unholaan ja katsoa eteenpäin. Seurana onnellisuus, pätkä hyvää musaa, muisto jostakin niin ihanasta kun esimerkiksi yhdessä onnellisena livekonsertissa istuminen. Saman fleesehuovan alla istuskella ja välillä vilkaista rakastaen toista silmiin ja kuunnella kun Juhan Tapio laulaa ..... mä tykkään susta niin että halkeen.

Seurava livehetki onkin jo sitten tiedossa. Ostettiin liput Hectorin keikalle joka on marraskuu lopussa Vaasassa. Voisihan sitä rahansa turhosempaankin laittaa kuten esimerkiksi viinaan. Se pelko ei enää asu meillä eikä sille ole tilaa uudessa elämässämme. On taas ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Jännittää Hectorin konserttia. Siitä tulee aivan varmasti aivan huippu juttu. Toi Hecor tuli valittua siksi että kun tulimme kotiin tuolta Juha Tapion keikalta niin ruvettiin heti miettimään seuraavaa konserttia. Tuo Hector nyt sattui olemaan suhteellisen lähellä ja meistä kumpikaan ei ole Hectoria livenä nähnyt.

"Meillä on aikaa vielä"
Aivan niin ... pieniä sanoja sydämestä.
Onnen hetkiä ja pieniä kyyneleitä.
Onnen kyyneleitä suoraan sydämestä.
Näin on hyvä olla.
Kaikkein paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti